Sider

mandag den 25. januar 2016

En ny taske til samlingen


Jeg har tilføjet en ny lækker taske til min faktisk ikke specielt store taskesamling. Denne fine sag af mærket Even&Odd fra Zalando har en helt perfekt mellemstørrelse, hvilket jeg virkelig manglede, da jeg hovedsageligt har helt små eller helt store tasker. Så denne er helt perfekt til hverdagsbrug, da alt det nødvendige kan være der i, men hvor jeg ikke har mulighed for at komme til at proppe den med alt muligt, så den bliver for tung af gå med. Og så er den jo bare super fin og klassisk, men alligevel lidt anderledes med mønstret. Jeg er allerede stor fan! :)

Follow on Bloglovin

3 kommentarer:

 1. Even&Odd er faktisk et fantastisk mærke, for selvom tingene er ret klassiske, giver de dem altid et godt twist der får dem til at skille sig ud - virkeligt lækker taske!

  // randomdanishcitizen.com

  SvarSlet
 2. Den er virkelig fed - og perfekt størrelse.
  Jeg er vild med mønstret :)

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare fin :)

  www.frederikkes.com

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...