Sider

søndag den 31. januar 2016

En nyhed af den gode slags


I morgen bliver en ret så spændende dag, for jeg starter nemlig på nyt job! Jep, jeg har simpelthen allerede fået et nyt super spændende job - hvor heldig har man lige lov til at være? Det er som marketingansvarlig ved en webshop og butik her i Aalborg, så det er bare helt perfekt. Jeg glæder mig! Ellers har i dag egentlig bare været en rimelig klassisk søndag med rengøring, træning og diverse klargørelser til den kommende uge, så det har såmænd ikke været så spændende. Nu tror jeg så småt jeg vil smutte i seng, så jeg er frisk og udhvilet i morgen. I må have en skøn uge! :)

Follow on Bloglovin

1 kommentar:

  1. Stort stort tillykke med det nye job, hvor lyder det bare dejligt og spændende :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...