Sider

tirsdag den 26. januar 2016

Et godt soundtrack til træningen


Træning uden musik bliver altså bare hurtigt lidt kedeligt. Nogle dage nøjes jeg med den musik, der bliver spillet i fitnesscentret, men jeg foretrækker dog at høre min egen musik. Lige for tiden er jeg ret vild med Hilary Duffs forholdsvis nye album "Breathe In, Breathe Out". Jeg hører normalt ikke musik, der er så "poppet", men da jeg engang var kæmpe Hilary Duff-fan (vi snakker mine start-teenageår), blev jeg altså alligevel nødt til at tjekke albummet ud. Og det viste sig altså at være et ret perfekt træningsalbum for mig - masser af catchy rytmer og ikke mindst god stemning. Det er bare sådan noget musik, man bliver i godt humør af. Så derfor tænkte jeg lige, jeg ville sende anbefalingen videre, da det jo ikke er et specielt kendt album her i landet. Og nyt træningsmusik kan man vel altid bruge? ;)


Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...