Sider

torsdag den 7. januar 2016

Farvel til vintertørre læber


Det ret pludselige skift i temperatur fra den milde december til den bidende kolde januar har ikke været særlig venligt ved mine læber. Jeg plejer godt at kunne holde vintertørre læber væk med min elskede læbepomade fra Nuxe, men jeg tror det pludselige skift har gjort, at den bare ikke har været nok i denne omgang. Mine læber var i hvert fald for en uges tid siden usædvanligt tørre, så jeg skyndte mig i Matas efter Tromborgs "Lip Cure", som jeg flere gange har kigget lidt på. Og hvilket mirakelprodukt! Allerede efter et par dages brug kunne jeg mærke en kæmpe forskel, og mine læber føles nu helt normale igen. Det er altså virkelig imponerende.

Det er ikke nogen traditionel læbepomade, men faktisk mere som en almindelig creme i konsistens og farve. Så den føles lidt mærkelig på læberne og er virkelig ikke pæn, da den er helt hvid. Men det er også mere et produkt, man smører på i et tykt lag om aftenen fremfor at bruge den i løbet af dagen, så det gør ikke så meget. Og bare den ene påføring om aftenen er altså nok til at redde virkelig tørre læber. Så anbefalingen er hermed varmt givet videre, for jeg er nok ikke den eneste, der har haft problemer med meget vintertørre læber disse dage :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...