Sider

fredag den 29. januar 2016

Mine ultimative drømmerejser


På sådan en våd og ekstremt blæsende dag er mine rejseabstinenser større end nogensinde. Jeg var, helt usædvanligt, slet ikke ude at rejse sidste år pga. nyt job og min farmors sygdom, og det er jeg ellers blevet forvænt med at være mindst en gang om året. Disse dage får jeg derfor tænkt en hel del over, hvor jeg drømmer om at rejse hen i fremtiden - både de vilde og mere realistiske af slagsen. Så her kommer en lille liste med de rejsedestinationer, jeg drømmer allermest om.

USA - en rundrejse
Jeg har i mange år efterhånden drømt om at besøge USA, problemet er bare, at jeg simpelthen ikke kan vælge, hvilken del af landet jeg helst vil se først. Derfor drømmer jeg om en rejse gennem store dele af landet - både New York, North Carolina, Georgia, Florida, Texas og selvfølgelig Californien. Det kommer dog nok ikke lige til at ske i den nærmeste fremtid, men man har jo altid lov til at drømme, ikke? ;)

De varme - Sydfrankrig og Spanien
Én af mine absolutte yndlingsferier var for nogle år tilbage, da jeg var i Sydfrankrig, og lige siden har jeg rigtig gerne villet tilbage dertil igen. Jeg elsker kombinationen af badeferie og lækre byer som Cannes, Nice og Saint Tropez. Og når vi snakker badeferier, så er jeg vild med Spanien, som jeg gerne vil opleve noget mere af i fremtiden.

Storbyrejser - Paris og Rom
Jeg er altså også bare helt vild med storbyrejser med masser af shopping og sightseeing. Udover flere storbyer i USA vil jeg også virkelig gerne tilbage til Paris og Rom, da det er to fantastiske byer. Paris besøgte jeg for rigtig mange år siden, og da jeg ikke var så gammel, satte jeg bare ikke nok pris på byen (jeg var mere optaget af Disneyland!). Rom har jeg kun besøgt én enkelt dag, så der er stadig så meget, jeg ikke har set. Og intet slår italiensk mad og is - need I say more?

Hvor drømmer I om at rejse hen? :)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...