Sider

torsdag den 21. januar 2016

Status på min januar-detox


Åh altså, jeg er gået hen og blevet forkølet! Jeg vidste næsten, at det snart ville komme, når der er så koldt, og det er vist også ved at være et års tid siden, jeg sidst var ramt, men trælst er det alligevel. Nå, men videre til det, dette indlæg egentlig handler om, nemlig min lille januar-detox, som jeg fortalte om i dette indlæg. Jeg har nemlig udfordret mig selv til slet ikke at spise slik og kage hele januar måned, hvilket ellers er mine go-to snacks, når jeg skal være usund. Jeg synes nemlig, at jeg er lidt for styret af min sukkertrang, så formålet med det hele er egentlig at få mig afvænnet. Jeg har nu overlevet de første 3 uger, og det er der kommet en del refleksioner og tanker ud af.

Efter 3 uger uden slik og kage har jeg erfaret at:
 • Jeg åbenbart har mere rygrad end jeg gik rundt og troede, for jeg er ikke på noget tidspunkt faldet i.
 • Sidste gang jeg nogensinde har undværet slik/kage i 3 uger, må være dengang jeg var baby - lidt skræmmende tanke alligevel.
 • Weekenderne altså bare ikke er helt ligeså fantastiske uden et godt sukkerchok.
 • Fastelavnsboller er overalt - i butikker, på sociale medier, og jeg drømmer sådan om at sætte tænderne i én, de er nemlig bare det bedste, jeg ved!
 • Sunde bananpandekager er guld værd, når man vil dæmpe sine fastelavnsbolle-cravings.
 • Min familie skal helst undgås i weekenderne, for de spiser alt for meget fristende kage.
 • Jeg har en trang til at ville forkæle mig selv med noget sødt, både hvis jeg skal fejre noget godt, eller hvis jeg vil trøste mig selv på en dårlig dag.
 • Havregryn med rosiner og mælk er ret så lækkert - det er næsten dessert.
 • Jeg faktisk generelt tænker mindre på mad disse uger.

Så ja, indtil videre har det været en ret lærerig proces og ikke så svært, som jeg havde frygtet. Jeg vender tilbage med en endelig status, når måneden er omme! :)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Super godt indlæg - meget interessant at læse :) Og lækre billeder!
  God weekend!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...