Sider

søndag den 10. januar 2016

Weekend og dårligt vejr


Er det ikke bare et sødt Minnie-billede, man har brug for på sådan en kold og trist søndag? Det har jeg i hvert fald, for nøj, hvor er vejret da bare deprimerende disse dage. Jeg er i forvejen ikke fan af sne, men når det så er så vådt og sjappet, som det har været de sidste dage, gør det mig decideret hidsig. At jeg overhovedet kom af sted til fitness i dag er et mirakel, da jeg egentlig helst burer mig inde i min lejlighed i sådan et vejr. Har I det på samme måde? I morgen går turen hjem til mine forældre efter arbejde, da der desværre er en begravelse i familien. Ellers står min uge bare på arbejde og lidt forskellige aftaler, så det bliver heldigvis meget stille og roligt. Men jeg håber i hvert fald, I alle har haft en skøn weekend på trods af vejret, og hav en dejlig uge! :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...