Sider

søndag den 14. februar 2016

En ny foundation-favorit


Det dér med at starte nyt fuldtidsjob og samtidig arbejde lørdage på mit gamle arbejde lidt endnu er altså bare rigtig hårdt, så derfor er der noget stille på bloggen disse uger. Jeg skal nok blive lidt bedre til at balancere det hele med tiden!

Men det jeg egentlig vil dele med jer i dag er et lille tip om en ret så fantastisk ny foundation, Max Factor har lanceret for nyligt. Jeg synes tit, det er svært at finde gode foundations fra de billigere mærker, men der er Max Factor nu generelt gode. Men den nye "Miracle Match" er altså alligevel et niveau over deres andre foundations, synes jeg i hvert fald. Den dækker virkelig godt, men ser helt vildt naturlig og fin ud på huden og føles heller ikke tung. Og så tilpasser den sig også rigtig fint i farven til éns hudtone. Ja, jeg kan faktisk slet ikke komme på noget negativt at sige om den, så jeg vil klart anbefale at prøve den, hvis du er på udkig efter en super god foundation til rimelige penge :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...