Sider

onsdag den 24. februar 2016

Forårsønske: Hvide sneakers

1. Converse // 2. Adidas // 3. Adidas // 4. Adidas

Med en kalender der nærmer sig marts og masser af solskin de seneste dage begynder forårsstemningen for alvor at ramme mig. Det betyder også, at jeg så småt er begyndt at tænke på forårstøj og -sko, og et af de allerhøjeste ønsker på min liste indtil videre er et par hvide sneakers. Jeg er helt vild med alle de fire par på collagen og er stadig lidt i tvivl, om jeg er mest til et par klassiske Converse eller Adidas. Umiddelbart hælder jeg dog på nuværende tidspunkt mest til par nr. 2 - nemlig Adidas Gazelle-modellen. Men nu får vi se, hvad jeg beslutter mig for ;)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Alle 3 par adidas må meget gerne flytte ind hos mig <3

    / Liselotte

    SvarSlet
  2. Alle 4 par er bare super fine!

    www.frederikkes.com

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...