Sider

søndag den 7. februar 2016

Ønsker til boligen

1. Billede // 2. Puder // 3. Lyskæde // 4. Billede // 5. Lysestage // 6. Lysestage // 7. Urtepotteskjuler 
// 8. Marmorfad // 9. Lysestage // 10. Lysestage // 11. Vase 

Jeg er lige nu midt i en periode, hvor jeg har lyst til at lave en helt masse om i min lejlighed og tilføje masser af nye lækre ting. Øverst på ønskelisten er de ovenstående ting, som hovedsageligt er tiltænkt mit soveværelse, som virkelig trænger til en makeover - og til at blive gjort langt mere hyggeligt. Jeg er normalt ikke den største fan af lyserøde farver i indretingen, men lige præcis i soveværelset synes jeg, det passer super fint. Så ja, jeg overvejer egentlig bare hvilke af de lækre ting, jeg skal købe først?! Svære beslutninger ;)

Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Billederne og vasen er super fine!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
 2. De posters er virkelig fede!! Synes at det er vild hvor meget så små ting kan gøre i ens hjem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis, selv få nye ting kan virkelig bare gøre en forskel! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...