Sider

lørdag den 26. marts 2016

Jeg er officielt vild med sushi


Jeg har længe gået og troet, at sushi ikke lige var noget for mig. Jeg har smagt det flere gange, hvor jeg synes det smagte okay, men slet ikke noget særligt. Jeg vidste dog også godt, at jeg nok kun havde smagt "discount-sushi", så jeg havde heldigvis ikke helt afskrevet det. Så da min mor inviterede mig på Karma Sushi for nyligt, sagde jeg selvfølgelig klart ja, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. For sikke en helt fantastisk lækker oplevelse! Det var bare så utrolig lækkert, og jeg har seriøst drømt mig tilbage mange gange siden. Her til aften købte jeg noget med hjem til mig selv fra et lidt billigere sted end Karma, og det var også super godt, så jeg er virkelig blevet stor fan! Men det vi fik på Karma Sushi var klart i særklasse, så det kan jeg virkelig anbefale, når det skal være ekstra lækkert. Hvordan har I det med sushi? :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...