Sider

lørdag den 12. marts 2016

Jobstatus og siden sidst..


I kan tro, jeg er glad for mit nye arbejde, hvor jeg er så heldig nu at være blevet fastansat! Det er bare så dejligt endelig at vide, der er styr på fremtiden og ikke mindst, at jeg får lov til at stå op hver morgen til et job, som jeg virkelig bare er glad for. Jeg føler mig simpelthen så heldig, at jeg stadig ikke helt tror, jeg har forstået det endnu.

Heldigvis har jeg derfor nu sagt farvel til alt, hvad der hedder dagpenge, jobsøgning og jobcenter, og det er virkelig bare en lettelse. Derudover har jeg desværre også måttet sige farvel til mit job i Matas, da jeg nu arbejder på fuld tid, og det bliver altså bare for meget med vagter derinde også. Det var 2,5 rigtige gode år, som jeg altid vil tænke tilbage på med en kæmpe glæde, men jeg er også klar til at komme videre nu med det nye arbejde.

Derudover er der ikke sket så meget, siden I sidst hørte fra mig - hvilket I jo desværre ikke gør helt så meget for tiden. Men det der med at arbejde fuld tid i et helt nyt job, mens der også skal være plads til familie, venner, fitness og diverse praktiske ting i hverdagen, er altså bare ikke helt nemt for mig at balancere endnu. Men det skal nok komme, så jeg håber, I fortsat vil være lidt tålmodige med mig ;)

Denne weekend er heldigvis ret stille og rolig, så jeg regner med at få planlagt en del her til bloggen, så I hører snart fra mig igen. I må have en rigtig god resterende weekend allesammen!

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...