Sider

onsdag den 23. marts 2016

Min lille samling af ure


Jeg er kæmpe fan af ure og har et på hver evig eneste dag. Jeg føler mig helt nøgen, hvis jeg en sjælden gang kommer af sted uden! Set i forhold til hvor meget jeg egentlig elsker ure, ejer jeg faktisk slet ikke ret mange, kun tre stk. for at være helt præcis. Dem er jeg så til gengæld alle tre super glad for.

Det klart ældste af de tre er det sølv fra Dolce & Gabbana, det er nemlig næsten ti år gammelt og meget betydningsfuldt for mig, da det var en slags sidste gave fra min afdøde mormor og morfar. Jeg bruger det ikke særlig tit, da jeg generelt mest går med guldsmykker, men det er virkelig blevet brugt meget før i tiden. Gulduret fra Michael Kors købte jeg for nogle år siden, og det blev brugt hver dag indtil jeg for nogle måneder siden købte Daniel Wellington uret, som nu er blevet det, jeg bruger mest. Men det er i hvert fald skønt at have lidt at skifte mellem ;)

Er I også vilde med ure - og hvilket er jeres favorit?

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...