Sider

onsdag den 6. april 2016

Dagens outfit i sort og grå

Trøje: Only // Bukser: Y.A.S // Sko: Topshop // Ur: Daniel Wellington

Hold nu op, hvor er det længe siden, jeg sidst har lagt et outfit op på bloggen! Heldigvis er der nu så længe lyst om aftenen, at jeg rent faktisk har en chance for at få taget billeder efter arbejde, så forhåbentlig kommer der lidt mere gang i dem igen nu. Men dette er et meget klassisk arbejdsoutfit for mig med en rullekrave og behagelige bukser, som stadig ser ret fine ud. Så mange timer foran computeren kræver nemlig, at der ikke er alt for meget, der strammer hist og her, så jeg er blevet stor fan af lidt løse bukser eller kjoler med tights under fremfor stramme jeans. Noget andet jeg er stor fan af er mit nye lange hår, og jeg elsker virkelig de muligheder det giver for at lege med frisurer og styling. Løse krøller som på billederne er dog klart favoritten! ;)

Follow on Bloglovin

1 kommentar:

  1. Virkelig lækkert outfit
    er helt forelsket i din rullekrave.
    SARAH | gallakjoler

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...