Sider

mandag den 11. april 2016

Forårsønsker til garderoben


Sikke et helt fantastisk forårsvejr, der har været i dag! Hvor ville det have været dejligt med en ekstra fridag, så jeg rigtig kunne have nydt det, men heldigvis var weekendens vejr næste ligeså godt. Jeg brugte en stor del af weekenden i sommerhus med mine søde kollegaer, så det var bare super hyggeligt og helt perfekt med vejret.

Med alt dette lækre vejr er jeg for alvor begyndt at tænke på forårstøj, og jeg er især på udkig efter et par hvide sneakers og klassiske ting som en løs blazer og basis t-shirts. Jeg bliver dog også altid helt vild med blonder, når forår og sommer rammer os! Så ja, alle de ovenstående super fine ting må altså meget gerne flytte ind hos mig, og det er derfor meget heldigt, at der går nogle skattepenge ind på kontoen i morgen ;)

Follow on Bloglovin

1 kommentar:

  1. Er vild med den blå t-shirt, den er super sød :)

    www.frederikkes.com

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...