Sider

søndag den 24. april 2016

Lækker contour med NYX


Det ret så hypede makeup-mærke NYX er for nyligt landet i Matas her i Aalborg (den i Bispensgade - min gamle butik og klart Aalborgs bedste, hvis du spørger mig!). Som den store fan af makeup, jeg nu er, skulle jeg selvfølgelig tjekke alt det nye ud, og jeg endte med at komme hjem med et par nye ting, heriblandt denne super lækre highlight/contour-palette. Jeg er vild med, at der er så mange farver at vælge i mellem, så man altid har de bedste muligheder for at få et super godt resultat. Derudover er farverne allesammen perfekt pigmenterede til, at man ikke skal kæmpe for at få farverne frem, men heller ikke behøver at være alt for forsigtig med dem. Så ja, det er virkelig et godt produkt og nu til det allerbedste, nemlig prisen. Den koster nemlig kun 200 kr., hvilket altså er lidt af et kup for så mange farver. Jeg er fan! :)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Hvor ser den lækker ud - skal helt sikkert tjekke den ud :)

    www.frederikkes.com

    SvarSlet
  2. Hvor ser den lækker ud og wow nogle lækre farver

    lifestylexblogger.blogspot.dk

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...