Sider

mandag den 18. april 2016

Nyt til min stue


Jeg købte for nyligt denne super fine stol til min stue, da jeg nogle gange mangler en ekstra siddeplads foruden min sofa. Udover det praktiske med den ekstra plads er den jo også bare super flot at have til at stå, jeg er i hvert fald helt vild med den. Og så er den faktisk også overraskende god at sidde i, specielt med skindet i (som selvfølgelig er fake). Jeg købte stolen for et par uger siden i Bilka, hvor den var sat ned med hele 50%, så det var lidt af et kup. Desværre er den ikke på tilbud længere, men den kan i hvert fald findes lige her. Det fake skind er i øvrigt fra IKEA og koster sølle 89 kr. Så dyrt har det bestemt ikke været at have gjort min stue ekstra hyggelig!

Jeg har godt travlt på mit arbejde disse uger, så jeg har bestemt nok at se til, når fitness og mit sociale liv også gerne skal passes lidt. Men jeg skal nu ikke klage, for det er kun dejligt at have en del at se til, specielt når det er noget, man super godt kan lide. Jeg glæder mig dog alligevel ret meget til den ekstra fridag på fredag. Det bliver altså tiltrængt ;)

Follow on Bloglovin

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...