Sider

mandag den 4. april 2016

Skønhedsfavoritter: Marts 2016


Endnu en måned er fløjet af sted, og det er derfor allerede blevet tid til mine skønhedsfavoritter fra marts. Jeg har tydeligvis stadig ikke fundet nogen god balance mellem fuldtidsjob, socialt liv, træning osv., der også giver mere tid til bloggen, men det skal nok komme, er jeg sikker på. Men tilbage til mine skønhedsfavoritter, de kommer nemlig her:

1. Moroccanoil "Smoothing" hårkur 
Jeg har for nyligt fået hair extensions i mit hår, og det kræver altså bare lidt ekstra pleje for at holde dem bløde og sunde. Det er denne maske dog helt genial til, for håret bliver så lækker blødt og totalt medgørligt. Og så dufter den fantastisk!

2. Moroccanoil "Smoothing" balsam 
Det er præcis samme historie med denne balsam, den gør nemlig også håret så dejlig blødt og glansfuldt og har samme lækre duft som hårkuren. Jeg slutter altid af med balsam, da det "lukker" håret til.

3. Clinique "Chubby Lash" mascara 
Jeg døjede for nyligt en del med små bygkorn i mine øjne, hvilket jeg aldrig tidligere har gjort, så det var meget mystisk. Jeg skiftede derfor over til denne milde og parfumefri mascara fra Clinique, og siden er det klart blevet bedre. Udover at være skånsom for mine øjne giver den også masser af lækker volume til vipperne og er super nem at bruge.

4. Clinique chubby stick i farven "07 Super Strawberry"  
Denne læbefarve har jeg efterhånden nævnt mange gange her på bloggen, men det er simpelthen bare en evig favorit, og den farve jeg klart har brugt mest den forgangne måned. Den giver den fineste natulige og let shiny hindbærrøde farve. Den er bare så fin!

5. Chanel neglelak i farven "533 April" 
Endnu en evig favorit, som jeg har nævnt et utal af gange på bloggen. Men det er også bare en farve, jeg altid rækker ud efter, og igen en super smuk dyb hindbærrød farve, som bare altid holder.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...