Ingredienser
250 gram grahamsmel
250 gram hvedemel
25 gram gær
0,5 liter vand
1 dl solsikkekerner
1 dl hørfrø
3 spsk chiafrø
1,5 tsk fint salt
2 spsk akaciehonning
Fremgangsmåde
Om aftenen:
- Start med at røre gæren i vandet i en rigeligt stor skål.
- Tilsæt alle de andre ingredienser og rør det hele godt sammen - enten i en røremaskine eller bare med en grydeske. Dejen er meget klistret, men det skal den være.
- Dæk skålen til med film og lad dejen hæve natten over.
- Drys lidt mel på bordet og ælt dejen forsigtigt et par gange for lige at samle den.
- Del dejen i ca. 12 boller og drys dem med lidt chiafrø.
- Varm ovnen op på 250 grader (ikke varmluft).
- Bag først bollerne i 5 min. ved 250 grader, og skru derefter ned på 225 grader og bag dem yderligere 10 min.
- Lad dem køle af og nyd dem efterfølgende! :)

MUMS, dem skal jeg vist prøve næste weekend!! :-)
SvarSlet