Sider

søndag den 12. juni 2016

Et sommerligt outfit

Top: Vero Moda // Bukser: Y.A.S // Sandaler: H&M // Taske: Even&Odd

Hvor er det fantastisk, at det gode sommervejr bare fortsætter! Det må det meget gerne fortsætte med, og meget gerne med ekstra godt vejr på fredag, når jeg har fødselsdag ;) Outfittet her er fra tidligere på ugen, hvor jeg selvfølgelig var ret sommerligt klædt på i en ny fin top, som jeg købte på tilbud for nyligt, da der var Open By Night her i Aalborg. Det er sådan en dejlig let sommertop, der passer til det meste, så den er jeg super glad for!

Denne uge bliver ret travl for mig med en del forskellige aftaler, en familiefødselsdag og min egen fødselsdag, så der bliver nok at se til. Men det er heldigvis alle super gode ting, så jeg glæder mig til ugen :)

Follow on Bloglovin

6 kommentarer:

 1. Sikke smuk du er i dit fine outfit! :).

  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 2. Hvor fint - er vild med toppen :)

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
 3. Hvor ser du altså fin ud ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, hvor er du sød! :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...