Sider

søndag den 14. august 2016

Hvor har jeg været??


Så gik der igen alt for lang tid uden lyd fra mig herinde, hvilket desværre er ved at blive til en kedelig tendens. Jeg har haft rigtig travlt på arbejdet de seneste uger og har simpelthen haft brug for at prioritere andre ting end bloggen i min fritid. Derfor har jeg også mærket efter, om jeg overhovedet føler, der er plads til bloggen i mit liv ved siden af fuldtidsjob, fritidsinteresser og et socialt liv. Men bare rolig, det er jeg kommet frem til, at der er, for jeg savner altid bloggen, når jeg er væk. Jeg skal bare lære at acceptere, at det også er helt okay måske kun at blogge en gang om ugen, fremfor altid at gå og have dårlig samvittighed over, at jeg ikke får det gjort dagligt, da det dræner min motivation.

Fremover vil der derfor helt sikkert komme færre indlæg herinde end førhen, men det vil til gengæld give mig mere ro til at arbejde på dem, hvilket kvaliteten af dem gerne skulle afspejle. Så jeg er heldigvis stadig meget inspireret til at fortsætte bloggen, og jeg håber I stadig vil læse med, selvom I vil høre lidt mindre til mig ;)

Udover en masse at se til på mit arbejde er der vist egentlig ikke sket en helt masse spændende i mit liv siden sidst. Dagene flyver bare af sted, men det må vel heldigvis være et tegn på, at det hele kører super godt. Nu vil jeg så småt til at gøre mig klar til den nye uge, så I må have en skøn søndag aften og ikke mindst en skøn uge!

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...