Sider

tirsdag den 6. september 2016

Hemmeligheden bag lækkert hår


Hvis I har fulgt med her på bloggen gennem et længere stykke tid, har I måske bemærket, at jeg på det seneste har fået rigtig langt hår - meget hurtigt! Og nej, det er desværre ikke pga. nogle mirakelvitaminer eller lignende, men simpelthen fordi jeg har fået hair extensions, hvilket jeg bl.a. også har fortalt om tidligere i dette indlæg. Jeg har prøvet både extensions med tape og med flettemetoden og begge dele fungerer super godt. Flettemetoden er dog klart blevet min favorit, og det har jeg også i på nuværende tidspunkt. Jeg kan ikke sige nok, hvor glad jeg er for endelig at have fået det hår, jeg altid har drømt om, og det ser simpelthen så "ægte" og naturligt ud. Så jeg giver lige endnu en kæmpe anbefaling af Myextensions & Salon NORDIC, som klart er Aalborgs bedste frisør, hvis I spørger mig ;)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...