Sider

tirsdag den 4. oktober 2016

Den fantastiske efterårsmode

1. Neglelak her // 2. Taske her // 3. Striktrøje her // 4. Frakke her // 5. Nederdel her // 6. Støvler her 


Efter en meget sommerlig september har efteråret efterhånden for alvor bidt sig fast, og det har jeg det faktisk helt okay med. Jeg er ikke kæmpe fan af kulde, blæst, regn og tiltagende mørke, men nøj hvor har jeg savnet lækre strikketrøjer, støvler og frakker. Efteråret er nemlig min absolutte yndlingsårstid, når vi snakker mode, og efter at jeg over sommeren nærmest har været i én lang tøjkrise, så føler jeg mig endelig inspireret og klar til tøjshopping igen.

Jeg har til dagligt nogle lange arbejdsdage, som gør det ret svært at få tid til at kigge butikker, så derfor bruger jeg mest tid på at kigge tøj på diverse webshops. Jeg har bl.a. forelsket mig i en del ting fra Esprit, og det er der blevet denne lille collage ud af. Jeg er især vild med den sorte uldfrakke, for sådan én mangler jeg virkelig, da det jo i den grad er en klassiker. Jeg har nemlig "kun" en grå og camelfarvet uldfrakke, men en sort skal man jo også bare eje, ikke? ;) Derudover er jeg blevet ret så vild med nederdele for tiden, så jeg er på jagt efter et par nye, og denne fra Esprit er altså bare så fin og også lidt anderledes med de forskellige materialer. Og nå ja, så må man jo også godt drømme lidt engang i mellem, så den lækre Saint Laurent taske måtte bare med på collagen ;) Den er simpelthen så smuk, og jeg er vild med ruskind om efteråret og vinteren. Men med den pris nøjes jeg vist alligevel med drømmen.

Er I også vild med efterårsmoden, og hvad står højest på jeres ønskelister?

Follow on Bloglovin

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...