Sider

søndag den 30. oktober 2016

Min nye ven - og en mobilhistorie


Jeg købte for nyligt denne super fine nye iPhone 7, som jeg simpelthen bare er så glad for. Efter godt 2,5 år med min gamle iPhone 5S synes jeg det var på tide med en opgradering både i skærmstørrelse, hurtighed og ikke mindst kamera, og det har jeg virkelig fået! Oftest bliver de nye iPhones kritiseret ret heftigt i medierne og denne har ikke været nogen undtagelse, men jeg synes virkelig den er helt perfekt til mine behov og har slet ingen kritiske bemærkning - eller det skulle da måske kun lige være prisen ;) I forbindelse med at jeg fik den nye telefon, fik jeg en trang til at finde alle mine gamle telefoner frem (for ja, jeg har gemt dem alle!), og hold nu op hvor er det sjovt at se, hvor meget der er sket på de små 15 år der er gået, siden jeg fik min første Nokia 3310. Tag bare et kig her:

Der er alligevel sket lidt gennem årene, hva'? ;)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...