Sider

torsdag den 23. februar 2017

Kan I huske mig?


Jeg beklager virkelig de mange måneders stilhed her på bloggen :( Den simple forklaring er, at jeg har haft meget travlt, og dermed ikke haft den store lyst eller overskud til at blogge i min sparsomme fritid. Specielt ikke, da mit arbejde også er meget foran computeren, så min egen computer bruger jeg nærmest aldrig længere, da jeg hellere vil så meget andet, når jeg har fri. MEN jeg savner dog at blogge, og derfor har jeg ikke på noget tidspunkt overvejet at lukke bloggen ned. Jeg vil i stedet blogge engang i mellem, når jeg har lyst og tid til det - måske mere eller mindre i perioder. Det håber jeg er okay med jer ;) Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt til at komme i gang igen.

P.S. Tjek lige mit nye lææækre og store skab! Der kommer et indlæg med alt det nye, der er sket siden sidst én af de kommende dage ;)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...