Sider

søndag den 16. juli 2017

Det perfekte sommeroutfit

Læbestift her // Solbriller her // Sandaler her // Bluse her // Nederdel her // Bælte her


Det danske sommervejr lader godt nok vente på sig, synes I ikke? Jo jo, det kommer da i små glimt, men bliver så efterfulgt af dage med masser af blæst og regn, og det er altså virkelig både forvirrende og irriterende sådan hele tiden kun at få en lille smag af sommeren. Men jeg burde måske efterhånden have vænnet mig til det? Det ser dog ud til, at de næste dage bliver ret gode, og desuden har jeg også en rejse at se frem til i august, så jeg drømmer om masser af lækket sommertøj disse dage - som I måske også kan fornemme på collagen.

Denne sommersæson er jeg bl.a. super vild med lette nederdele i lækkert print udenpå en enkel top, og gerne med et bælte for lige at give lidt ekstra. Sættet på collagen er fra Esprit, og jeg er helt vild med printet på nederdelen, som virkelig passer godt til brunt læder på fx sandaler eller et bælte. Toppen er også bare så fin, specielt pga. kraven som er en lidt sommerlig udgave af noget af det, jeg holder allermest af, nemlig rullekraver. Og for mig er et rigtigt sommeroutfit ikke fuldendt uden et par Ray-Ban solbriller og ikke mindst en matchende læbestift som prikken over i'et. Og skønhederne fra YSL er nogle af mine absolutte favoritlæbestifter, som jeg bare aldrig kan eje nok af!

Hvad så - venter I ligeså utålmodigt på et rigtigt sommervejr som mig? ;)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...