Sider

ABOUT


Jeg hedder Camilla, er 24 år gammel og kommer fra det kolde Nordjylland, nærmere bestemt Aalborg. Jeg blev i 2013 færdiguddannet som grafisk designer og i januar 2015 som e-konceptudvikler. Til dagligt arbejder jeg som salgsassistent i Matas, mens jeg leder efter drømmejobbet indenfor mit fag.

Mine interesser udover bloggen er bl.a. musik, tv-serier, en god bog og ikke mindst skønhed og mode. Derudover elsker jeg at tilbringe tid med mine skønne venner og familie, og så har jeg desuden en sygelig kærlighed til min lille hund Minnie, som desværre bor hos mine forældre. Jeg har generelt en ekstrem stor kærlighed til dyr og er derfor også næsten-vegetar (spiser en lille smule fisk en gang i mellem!), og det har jeg været de sidste 7 år.

Bloggen er mit lille sted på det store internet, hvor jeg fortæller om små bidder fra mit liv og deler ud af min kærlighed til shopping, mode, skønhed, bøger og lækker vegetarisk mad. Tusind tak, fordi du læser med!

Har du nogle spørgsmål er du hjertelig velkommen til at spørge i kommentarerne nedenfor :)
-eller kontakt mig på mail: camilladiaries@gmail.com

2 kommentarer:

 1. Hej Camilla
  Jeg ved ikke om du ved det, men det ser ud til at din blog er blevet spejlet på siden Fashion children. Nu er jeg i tvivl om det er dig der har skrevet på clamour4glamour i kommentarfeltet til hendes indlæg om samme problem, men synes lige jeg ville gøre opmærksom på, at den umiddelbart stadig ligger som fake på deres domæne. Håber der kan gøres noget ved den side og det fis de har gang i. Det er simpelthen for klamt og uacceptabelt. Hilsen fra Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din kommentar! Jeg er desværre opmærksom på problemet, men indtil videre er det ikke lykkedes mig at få den lukket :-(

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...